Î.S. „Fiscservinform”

Drept rezultat al demarării reformei administrației publice centrale și reorganizării întreprinderilor de stat, pe parcursul selectării întreprinderilor monitorizate, elaborării metodologiei de monitorizare și desfășurării procesului de monitorizare de către IDIS „Viitorul”, din 68 de întreprinderi evaluate, 16 au fost reorganizate în instituții publice, fie au fost privatizate de companii private (în total circa ¼ din întreprinderile monitorizate). Acestea au fost incluse în clasamentul celor mai transparente întreprinderi. Ulterior, urmează ca criteriile de transparență să fie ajustate pentru a elabora un clasament comun al entităților publice (întreprinderi și instituții publice).

Î.S. „Fiscservinform” – nu mai există pagina web și linkurile nu mai pot fi accesate. Întreprinderea a fost reorganizată în Instituţia publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (Hotărârea Guvernului nr.125 din 6.02.2018).

Gradul
A-
Sustenabilitatea totală
7,2 / 10
Poziție
11.
Sustenabilitatea financiară totală
 
 
7,2
I. Lichiditate
 
 
3,1
II. Rentabilitatea
 
 
7,9
III. Pârghie
 
 
9,5
IV. Activitate
 
 
8,3
 
 Media companiilor moldovenești selectate
 Î.S. „Fiscservinform”
+Dați click pe pictograma plus pentru o evaluare detaliată a fiecărei categorii
Raportul de profit si pierderi
Valoare
Bilantul Contabil
Valoare
22 332 174
8 440 006
1 634 481
109 382
22 332 174
2 165 404

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid). Portalul este parte a proiectului "Promovarea transparenței și sustenabilității financiare a politicilor regionale, a întreprinderilor de stat și a autorităților locale din Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.